2019. június 25., kedd

Rachael Lippincott: Két lépés távolság

Sziasztok!

Jelentkeztem a Dream-válogatás online nyári olvasótáborába (bővebb infó itt), aminek az első fordulójában a nyár egyik legnagyobb sikerkönyvét, a Két lépés távolságot kellett elolvasni. A megjelenésekor nagy hype volt körülötte, ezért mindenképp meg akartam venni, de az adaptáció megnézése után úgy voltam vele, hogy annyira mégsem lehet nagy durranás. Ehhez képest bucira bőgtem a fejem, és új Dream-válogatásos kedvencet is avattam, úgyhogy jöjjön az értékelés! 

2019. június 23., vasárnap

Kristen Ciccarelli: Az utolsó namsara

Sziasztok!

A szóbelik előtt vágytam egy kis kikapcsolódásra - meg persze halogatni is akartam a tanulást -, szóval gondoltam, belekezdek valami rövid, de mégis szórakoztató könyvbe. Megakadt a szemem Az utolsó namsara-n, leemeltem a polcról, és azonnal tudtam, hogy nekem erre van szükségem. És milyen igazam volt... :)

2019. június 10., hétfő

Vi Keeland, Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Sziasztok!

Valami ütős, szórakoztató könyvre vágytam az előző csalódásom után (erről bővebben itt olvashattok), de sajnos a mostani könyv is hagyott kivetnivalót maga után, nem is keveset. Ennek ellenére hamar kivégeztem, így hát nem maradt más hátra, értékelésre fel!

2019. június 6., csütörtök

Lisa De Jong: Amikor esik...

Halihó!

Bevallom, májusban semmi energiám nem maradt már több könyv elolvasására, ezért csekély 2 könyvvel zárom a hónapot, illetve egy félbehagyottal. A mai bejegyzésben egy régi, Könyvmolyképző által kiadott könyvet elemzek, ami nem más, mint az Amikor esik....