2018. október 23., kedd

Leiner Laura: Maradj velem

Sziasztok, molyok!
Az idei évem egyik legvártabb könyve, a Maradj velem október 17-én jelent meg, ami Leiner Laura egyik legújabb remekműve, és egyben az Iskolák versenye trilógiának a második része. Az Ég veled nálam abszolút befutó volt, ezért ahogy lehetett, egyből előrendeltem a folytatást, amit szinte azonnal elkezdtem olvasni, amint megkaptam. (Itt megtaláljátok az értékelésemet a trilógia első részéről.)

2018. október 18., csütörtök

Holly Black: A kegyetlen herceg

Sziasztok!
A mostani értékelésemben a Könyvmolyképző Kiadó egyik legfrissebb könyvéről olvashattok. Ha egy tündéres, fordulatos olvasmányra vágytok megspékelve egy pár olyan jelenettel, amitől padlót fogtok, akkor A kegyetlen herceg lesz a ti történetetek!

2018. október 10., szerda

Tricia Levenseller: A kalózkirály lánya

Sziasztok! 
Meg is hoztam az első értékelésemet a legutóbbi olvasmányomról, ami nem más, mint A kalózkirály lánya című könyv. Remélem, megjön a kedvetek az elolvasásához, ugyanis egy tartalmas, kalandos történetről van szó, kár lenne kihagyni. ;)

2018. október 8., hétfő

Első bejegyzés, avagy őszi TBR-list

Sziasztok!

Elérkezett ez a nap is, blogolásra adtam a fejem. Először szeretnék pár szót mondani magamról, valamint a blog céljáról, utána pedig ugranék is az első bejegyzés témájára, ami nem más, mint egy TBR-list, avagy "Mit fogok olvasni 2018 őszén?" - Fanni módra. :)

Rólam és a blogról:
Fanni vagyok, egy 17 éves, extrovertált lány, aki imád olvasni, fotózni, és nem mellesleg írni is. Az olvasás és fotózás mellett szeretek időt tölteni a családommal, barátaimmal és a párommal, akik készségesen tűrik a könyvek iránti rajongásomat. A blogon elsősorban könyves dolgokról lesz szó (értékelések, friss megjelenések, unboxingok), de néha kicsivel személyesebb témákról is fogok nektek írni. Amit még fontosnak tartok megemlíteni: saját képeket fogok csatolni a bejegyzésekhez, amiknek a többsége megtalálható az Instagram profilomon is. Bármi kérdésetek, óhajotok van, nyugodtan írjatok, mivel az egyik legnagyobb célom, hogy jó viszonyban legyek az olvasóimmal. :)

Íme, a TBR-listám:
Kérdéses, hogy lesz-e mindegyikre időm mivel úgyis folyamatosan változtatok a listán :D, de igyekszem ezekhez tartani magam, aztán lesz, ami lesz. :)


Remélem, tetszett nektek az első bejegyzés, és találkozunk a következőnél! 

Fanni