2018. december 29., szombat

Karácsonyi bookhaul, év végi összesítés...

Sziasztok!
Úgy gondoltam, hogy az év legutolsó napjaira egy könnyedebb bejegyzést hozok. Számíthattok egy rövidke karácsonyi bookhaul-ra, és egy év végi összesítésre, avagy mennyit olvastam, és ezek közül mik voltak a legnagyobb kedvenceim.

2018. december 27., csütörtök

Colleen Hoover: Túl késő

Sziasztok!
A karácsonyi készülődés, last-minute bevásárlások és rohanás közepette sikerült időt szakítanom Colleen Hoover legújabb itthon megjelent művére. Habár az írónő figyelmeztetett már a könyv legelején, hogy ez a történet kicsit másabb, kegyetlenebb lesz, mint a többi, azért ilyen elgondolkodtató és kemény dolgokra nem számítottam. Szívem szerint én inkább a Rázós könyvek közé tenném, nehogy valaki könnyed kikapcsolódásként vegye a kezébe. 
Ha téged is érdekelne egy romantikus könyv megfűszerezve egy csipetnyi mentális betegséggel és nők elleni erőszakkal, akkor bátran ajánlom a Túl későt. Nem fogod letenni, sem megbánni, hidd el.

2018. december 21., péntek

Jeaniene Frost: Második kísértés

Sziasztok! 
Tavaly olvastam az Első lobbanást Jeaniene Frost írónőtől, ami Az éjszaka hercege sorozat kezdőkötete (az értékelésem róla itt található). Végre kezembe vettem a soron következő részt, azaz a Második kísértést, ami idén decemberben jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál. Az írónőnek van még egy sorozata, a Cat és Bones, aminek kiadását a KMK folytatja, úgyhogy nem maradunk Frost könyvek nélkül. :)
Vigyázat, az értékelés spoileres lehet azoknak, akik még nem olvasták az első részt!

2018. december 2., vasárnap

Kun Mia: A pillangó útja

Sziasztok!
Elkezdtem nyitni az elsőkönyves írók felé, így került a kezembe Kun Miától A pillangó útja, amiért innen is köszönet a kedves írónőnek. Hiába beszéltünk viszonylag keveset, egyből leszűrtem, hogy Mia egy életvidám lány, aki nem mellesleg imádja az olvasóit, és hihetetlenül aranyos velük.