2019. augusztus 30., péntek

Gabriel Tallent: Drága kis szívem

Sziasztok!

A Drága kis szívem már hónapok óta a kívánságlistámon csücsült, így alig vártam, hogy beszerezzem és elkezdjem olvasni. Nem azt kaptam, amit vártam, és elég szélsőséges érzéseim vannak vele kapcsolatban.


2019. augusztus 26., hétfő

Unboxing - Bookshelf Lights

Sziasztok!

Úgy vettem észre, hogy sok embernek tetszett az előző unboxingom, ezért bátorkodom hozni egy újabbat, ami nem más, mint az augusztusi rep csomagom a Bookshelf Lights-tól.



2019. augusztus 23., péntek

Péterfy-Novák Éva: Apád előtt ne vetkőzz

Sziasztok!

Kicsit kiléptem a komfortzónámból, és a tőlem megszokott YA-vonal helyett egy kemény, tabutémát feszegető könyvet vettem a kezembe. Kellett egy pár nap, amíg összeszedtem a gondolataimat róla, de még így is azt érzem, hogy nem tudom megfelelően kiönteni az érzéseimet vele kapcsolatban. Egy biztos: 18 év alatt, és megfelelő lelki felkészültség nélkül senkinek sem ajánlanám Péterfy-Novák Éva könyvét.



2019. augusztus 16., péntek

Brigid Kemmerer: A Curse So Dark And Lonely

Sziasztok!

Ezt a bejegyzést többek között azoknak is ajánlom, akik ugyanúgy félnek/féltek az idegennyelvű könyvek olvasásától, ahogy én tettem. :)
Egy ideje már vásárolgatok magamnak angol nyelvű könyveket is, de bevallom, féltem belekezdeni az olvasásukba. Féltem, hogy mi van, ha nem fogok érteni egy mukkot sem a történetekből, és csalódni fogok magamban, illetve a tudásomban. A csalódás része megvolt, azonban pozitív irányban, ugyanis imádtam angolul olvasni - pláne ezt a könyvet.


2019. augusztus 14., szerda

Unboxing - ReaderClub Co.

Sziasztok!

Ma egy könyves meglepetésdobozokkal foglalkozó friss, magyar céget szeretnék bemutatni nektek, ami nem más, mint a ReaderClub Co. Az első dobozuknak a témája Colleen Hoover köré épült, aminek a tartalmát ebben a bejegyzésben meg is tekinthetitek.


2019. augusztus 7., szerda

Giovanna & Tom Fletcher: Eve of Man – A jövő reménye

Sziasztok!

Elérkezett a Dream Válogatás online olvasótáborának harmadik fordulója, aminek keretén belül A jövő reménye című könyet kellett elolvasni. Az eddigi olvasótáboros könyvek közül talán ez volt az, amivel nem igazán tudtam azonosulni, ennek ellenére egész hamar a végére értem.

2019. augusztus 2., péntek

Júliusi összefoglaló

Sziasztok!

Pár könyvről nem írtam külön véleményt a hónap során, többnyire azért, mert egy sorozat sokadik részei voltak. Ebben a bejegyzésben ezeknek az értékeléseit fogom bepótolni, de vigyázat, valamelyik SPOILERES lehet annak, aki még nem olvasta az előző részeket!