2021. december 13., hétfő

Mona Kasten: Újrakezdés {Képek + Nyereményjáték}

Sziasztok!

A napokban jelenik meg Mona Kasten Újrakezdés sorozatának második kötete, a Trust Again – Bízz újra! a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A könyvben ezúttal Dawnnak és Spencernek kell legyőznie belső démonait, és megtanulni, hogyan bízhatnak egymásban és találhatják meg a boldogságot. Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, tartsatok velünk, hiszen ebben a blogturnéban nemcsak a második, hanem az első részhez is hozunk értékelést és extra állomásokat. A turné végén pedig természetesen a Bízz újra egy példánya is sorsolásra kerül.

Adatok:
Kiadó: Könyvmolyképző
ISBN: 9789635616244
Oldalszám: 496
Fordító: Budai Zita
Eredeti cím: Begin Again
Megjelenési dátum: 2021. 08. 03.
Itt tudod megrendelni

Eddig ritkaságszámba megy, ha egy sorozat egy éven belül folytatást kap, most Mona Kasten könyvével mégis így történt, aminek nagyon örülünk mi, magyar olvasók. Az első rész (a véleményemet >>itt<< tekinthetitek meg) elolvasása után úgy gondoltam, hogy szerkesztek pár képet, hogy meghozzam a ti kedveteket is a könyvhöz. :)







Nyereményjáték:

A könyvünk főszereplője, Dawn novellákat ír, ezért a játékunk is ehhez fog kapcsolódni. Az állomásokon olyan könyvekből fogunk idézni, amelyeknek valamely szereplője író, a feladat pedig mindössze annyi lesz, hogy kitaláljátok, mely regényből származik az idézet, és beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába a könyv szerzőjét és címét.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

Az idézet: “Egész éjjel fent voltam, hajnali négyig vertem a billentyűzetet, mert amikor a múzsa akcióba lendül, hülye az, aki útját állja.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése