2023. december 23., szombat

Ana Huang: Twisted Hate {Borítómustra + Nyereményjáték}

Sziasztok!

November 20-án hazánkban is megjelent a Twisted sorozat harmadik része, Jules és Josh története, a Twisted Hate! Ha kíváncsiak vagytok, hogy ez a rész is elnyerte-e bloggereink tetszését, tartsatok velünk! Ne feledjétek, a turné végén egy szerencsés játékos gazdagodhat egy, a kiadó által felajánlott nyereménypéldánnyal!

Adatok:
Kiadó: Maxim Kiadó
ISBN: 9789634997375
Oldalszám: 544
Fordító: Bujdosó István
Eredeti cím: Twisted Hate
Megjelenési dátum: 2023. 11. 20.
Itt tudod megrendelni


Korábban még sosem csináltam ehhez hasonló bejegyzést, ezért úgy gondoltam, ebben a turnéban próbára teszem magam, és összegyűjtök annyi borítóvariációt ehhez a könyvhöz, amennyit csak fellelek az internet bugyraiban. Azt tudni kell, hogy nekem a magyar kiadás borítói nagyon tetszenek, sőt, talán ezek a kedvenceim, de akad még azért pár szépség, amit szívesen nézegetnék a polcon. :)

Magánkiadásban ezzel a borítóval jelent meg ez a rész - ha mondhatok ilyet,
szerintem szörnyűséges


Steamy Lit Bookstore Special Edition


LYX kiadó, német nyelvű kiadás


Last Chapter edition


FairyLoot special edition


bolgár kiadás


Nyereményjáték:

Játékunk során a Maxim Kiadó Passion válogatásából mazsoláztunk. Mindegyik állomáson találtok egy borítórészletet, a ti dolgotok, hogy felismerjétek, melyik könyv borítójából származik az adott részlet, a regény címét pedig írjátok be a Rafflecopter megfelelő dobozába!
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A borítórészlet:

a Rafflecopter giveaway
Állomások:
12. 21. – Fanni’s Library
12. 22. – Kelly és Lupi olvas
12. 23. – Fanni’s Library extra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése