2018. október 8., hétfő

Első bejegyzés, avagy őszi TBR-list

Sziasztok!

Elérkezett ez a nap is, blogolásra adtam a fejem. Először szeretnék pár szót mondani magamról, valamint a blog céljáról, utána pedig ugranék is az első bejegyzés témájára, ami nem más, mint egy TBR-list, avagy "Mit fogok olvasni 2018 őszén?" - Fanni módra. :)

Rólam és a blogról:
Fanni vagyok, egy 17 éves, extrovertált lány, aki imád olvasni, fotózni, és nem mellesleg írni is. Az olvasás és fotózás mellett szeretek időt tölteni a családommal, barátaimmal és a párommal, akik készségesen tűrik a könyvek iránti rajongásomat. A blogon elsősorban könyves dolgokról lesz szó (értékelések, friss megjelenések, unboxingok), de néha kicsivel személyesebb témákról is fogok nektek írni. Amit még fontosnak tartok megemlíteni: saját képeket fogok csatolni a bejegyzésekhez, amiknek a többsége megtalálható az Instagram profilomon is. Bármi kérdésetek, óhajotok van, nyugodtan írjatok, mivel az egyik legnagyobb célom, hogy jó viszonyban legyek az olvasóimmal. :)

Íme, a TBR-listám:
Kérdéses, hogy lesz-e mindegyikre időm mivel úgyis folyamatosan változtatok a listán :D, de igyekszem ezekhez tartani magam, aztán lesz, ami lesz. :)


Remélem, tetszett nektek az első bejegyzés, és találkozunk a következőnél! 

Fanni

4 megjegyzés:

 1. Nagyon-nagyon sok sikert kívánok! Várom a bejegyzéseket! :-)
  KtssyEdina

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, remélem, nem fogok csalódást okozni! :)

   Törlés
 2. Ha olyan jól vezeted majd a blogot, mint az Bookstagramm oldalad, akkor biztos sikered van. :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy, nagyon köszönöm, igyekezni fogok! :D

   Törlés