2020. január 14., kedd

Erin Watt: Igazán szerelem {Értékelés + Nyereményjáték}

Sziasztok!

Egy átlagos lány és a popsztár szerelméről írt a Royal fiúk sorozattal sikert arató Erin Watt. A könyvről egy extra-hosszú és extra állomásokkal is dúsított blogturnén olvashatsz. Sőt, ha szerencsés vagy, három példányt meg is nyerhetsz a kötetből.


Adatok:
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789634576938
Oldalszám: 448
Fordító: Moldova Júlia
Eredeti cím: When It's Real
Elit start: 2019. 12. 12.
Országos megjelenés: 2019. 12. 13.
Itt tudod megrendelni

Fülszöveg:
"„A nagy szerelem tisztítótűz. Az összes hülyeséged a lángok martalékává lesz, és jobb emberré válsz általa.”
Rendes körülmények között ez a fiú és ez a lány még csak össze sem futna.
A srác neve Oakley Ford. A tinik bálványa, menő popsztár, híres filmsztárok csemetéje, akiért lányok milliói bolondulnak… és megrögzött rosszfiú. Az ember azt gondolná, hogy az élete kész diadalmenet, de a magánélete széthullóban, a dalszerzésben elhagyja az ihlet, a bulvársajtó a botrányaitól hangos. Oakley menedzsmentje úgy dönt, hogy közbelépnek. Az eredmény: teljes imázsváltás, és egy állandó barátnő, akit azért szerződtetnek, hogy megmutassák a rajongóknak, vége a balhés időszaknak.
A lány neve Vaughn Bennett. Tizenhét éves, csupaszív, gondoskodó testvér, részmunkaidőben pincérnőként dolgozik. Maga a megtestesült hétköznapiság. Normál körülmények között soha nem vállalná el a feladatot, de a családja megélhetési gondokkal küzd, így nem sok választása marad.
A pénzért cserébe, amit öccsei tanulmányaira fordíthat, Vaughn elviseli a fura hollywoodi partikat és a gondosan kitalált Twitter-üzeneteket. Az orruknál fogva vezeti a lesifotósokat és a rajongókat. Néha talán már önmagát is.
Mert amikor a hétköznapi szabályok érvényüket vesztik, nem tudni, mit diktál az ember szíve…
Elbűvölő és üdítő szerelmi történet, elgondolkodtató üzenettel.
Vesd bele magad!"

Véleményem a borítóról:
Szerintem nagyon megnyerő borítót kapott ez a könyv - habár engem nehéz nem lenyűgözni ilyen téren -, egy könyvesboltban nézelődve biztos megakadna rajta a szemem. Igaz, a csillagszóró nem került elő a történet során, de ettől függetlenül tagadhatatlan, hogy gyönyörű az összkép.

A történetről és a szereplőkről:
Az eddig elolvasott Erin Watt könyveim alapján kijelenthetem, hogy az írópáros szeret jól megszokott klisékkel játszadozni, és mégis képesek valami különlegeset kihozni egy olyan szituációból, ami már számtalan könyv alapjául szolgált. Nincs ez másként az Igazán szerelem esetében sem, hiszen Vaughn egy átlagos tinédzser, Oakley pedig egy világsztár, akiért minden lány oda és vissza van - kivéve Vaughn.

Vaughn egy talpraesett, intelligens lány, aki segít nővérének, Paisley-nek eltartani a két öccsüket. Anyagi nehézséggel küzdenek, mivel a szüleik meghaltak, és felelőtlen életmódjuknak köszönhetően egy halom adósság szakadt a két fiatal nyakába. Vaughn kapaszkodója a barátja, W volt ebben a zűrös időszakban, viszont mióta a srác egyetemre jár, eltávolodtak egymástól.

Oakley Ford, a híres énekes a fiatal lányok legnagyobb kedvence, sármjával és hangjával szinte bármelyik nőről levarázsolja a ruháit, és többek közt ezért is fenyegeti veszély a karrierjét. Évek óta csak a botrányairól lehet hallani, és akármennyire is akar új producerrel dolgozni, az nem hajlandó addig foglalkozni vele, amíg Oak komolyabbá nem válik. Mivel az elkényeztetett tinisztár még saját PR-csapattal is rendelkezik, ezért ők próbálják kitalálni, hogy hogyan lehetne a fiú imidzsét komolyabbá varázsolni, és egyértelműen arra szavaznak, hogy ide egy megjátszott rajongó-románc kell.

A két fiatal élete épp mélyrepülésben van, mikor akarva-akaratlanul összehozza őket a sors - jobban mondva Oakley PR-csapata. Vaughnt a kezdetekben csak a pénz motiválta, hiszen Oak nem volt egyszerű eset, azonban az idő múlásával a fiatalok egyre közelebb kerültek egymáshoz, és jobban megismerték magukat is. Egymás mentsváraivá váltak, és amekkora ellenszenv volt bennük eleinte, annyira megszilárdult köztük a kötelék a könyv végére. Ez persze számtalan ember szemét szúrja - többek között W-ét is -, úgyhogy még a kamu-kapcsolatuk sem felhőtlen...
Egyébként érdekesnek találtam, hogy akárcsak a Royal-sorozatban, itt is egy felsőbb körből származó srác szeret bele egy "átlagos" lányba, de úgy tűnik, az írópárosnak nagyon bejött ez a koncepció. :)


Top 3 kedvenc idézetem:
  1.  "A szavaknak éle van, az ember szívébe vájnak."
  2.  "– Csak óvatosan, bébi! Még a végén komplexusom lesz.
    – Már van. Egomániának hívják."
  3.  "– Itt leszek – mondom megnyugtatásképp.
    – Végig?
    – Örökké.
    "
Összességében:
Az Igazán szerelem egy ízig-vérig modern tündérmese egy megtört, a helyét nem találó lányról, és egy nem mindennapi rosszfiúról, akik egymást segítve és ösztönözve elérték a nekik járó happy endet. Habár klisésnek mondható az alapkoncepció, engem magával rántott, és élveztem minden sorát.



Nyereményjáték:

A kötet főhőse, Oakley Ford egy fiatal popsztár, akiért milliók rajonganak. 
A mostani játékunk során fiatal popsztárok képeit láthatjátok majd, a feladatotok, hogy beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába az adott sztár nevét.


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway
Állomások:
01.14. - Fanni's Library
01.18. - Csak olvass!
01.20. - Readingspo
01.22. - Deszy könyvajánlója
01.23. - Dreamworld extra állomás
01.24. - Kelly & Lupi olvas
01.26. - Pandalány olvas
01.28. - Veronica's Reader Feeder

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése