2022. január 18., kedd

Kennedy Ryan: Távoli Dobás {Idézetek + Nyereményjáték}

Sziasztok!

A Könyvmolyképző Kiadó újabb sportos romantikus sorozatindító kötetet hozott el a magyar olvasók számára. Tartsatok velünk, hiszen megnyerhetitek a kiadó által felajánlott nyereménypéldányt!

Adatok:
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789634573944
Oldalszám: 544
Fordító: Rácz Kata
Eredeti cím: Long Shot
Megjelenési dátum: 2021. 10. 12.
Itt tudod megrendelni

A tavalyi évem utolsó élvezetes olvasmánya volt ez a kötet. Egészen konkrétan hajnali 5-ig fent maradtam olvasni, ami nálam hatalmas szó, hiszen az alvás nálam szent és sérthetetlen. Képtelen voltam letenni a kötetet, és közben folyamatosan fotózgattam a jobbnál jobb idézeteket, így született meg ez a bejegyzés is, aminek a célja, hogy felkeltsem az érdeklődéseteket a könyv iránt.

Suttogva beszél a szív, de néha, mire meghallanánk, már túl késő.

Az élet döntések csillagképe, amelynek pontjait véletlenek és szándékos tettek kötik össze, és képeket festenek a mennyországra.

– A szenvedés nem tesz gyengévé – suttogja vissza. – Ha szenvedünk valaki miatt, az előbb-utóbb sokkal erősebbé tesz bennünket, mint amilyen a másik. Elég erőssé, hogy visszavágjunk. Elég erőssé, hogy nyerjünk.

A tegnap tévedéseiből lesznek a ma fájdalmai.

Hiányozhat valaki az embernek, aki sosem volt az övé?

„Gyűlölöm, ha nem én irányítom a saját életemet, mintha valami színész lennék valaki más színpadán, minden mozdulatom irányított.

„Halottnak tettetem magam, csakhogy nem vagyok benne biztos, hogy nem vagyok az.

„Az elme nagyszerű stratéga, ösztönösen tudja, mikor támadjon, és mikor fújjon visszavonulót. Az én elmém egy menedék, amikor már elviselhetetlen a fájdalom.

Olyanok vagyunk, mint a műholdak, ott élünk egymás gravitációs mezőjében, de nem vagyunk elég közel ahhoz, hogy egymáshoz érjünk.


Nyereményjáték:

A Távoli dobás egyike a Könyvmolyképző Kiadó sportos, romantikus köteteinek, éppen ezért a mostani játékunkban hasonló könyvekre fókuszálunk. A feladatotok, hogy kitaláljátok, hogy melyik fiktív páros melyik Rubin Pöttyös könyvből származik, és a könyv címét be kell írnotok a Rafflecopter doboz megfelelő dobozába!
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A páros: Liam Wilder & Kinsley Bryant

a Rafflecopter giveaway
Állomások:
01. 18. – Fanni’s Library extra
01. 20. – Könyvvilág
01. 22. – Hagyjatok! Olvasok! extra
01. 24. – Fanni’s Library
01. 26. – Ambivalentina
01. 28. – Hagyjatok! Olvasok!
01. 31. – Veronika’s Reader Feeder

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése