2023. március 18., szombat

Jay Kristoff: Vámpírbirodalom {Idézetek + Nyereményjáték}

Sziasztok!

A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Jay Kristoff legújabb regényét a Zafír pöttyös könyvek sorában Empire of the Vampire - Vámpírbirodalom címmel, amely egyben a sorozatcím is. Tarts velünk Gabriel de Léon sötéten izgalmas világába, ahol az ezüstszentek küzdenek a vámpírok ellen. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Adatok:
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789635973200
Oldalszám: 798
Fordító: Benkő Ferenc
Eredeti cím: Empire of the Vampire
Illusztrálta: Bon Orthwick
Megjelenési dátum: 2022. 12. 13.
Itt tudod megrendelni

Már most tudom, hogy ez a könyv az idei évem egyik csúcspontja. Hetekkel ezelőtt olvastam, és azóta egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. A Moly alapján méltatlanul kevesen ismerkedtek meg eddig Gabriel történetével, ezért küldetésemnek érzem a kötet népszerűsítését, mert Jay Kristoff a nagybetűs ZSENI. Íme nyolc idézet, ami remélhetőleg motivál titeket a kötet olvasására!


Döbbenetes békesség rejlik a puszta olvasásban. A maga módján minden szó mágia, ami kézen fogva ismeretlen vidékekre, elfeledett időkbe és elképzelhetetlen gondolatok közé repít.

– A túlzott gyűlölet hamuvá égeti az embert, lovag.”

– Mindenkiben tátong üresség – sóhajtott Gabriel. – Az ember betöltheti, amivel csak kedve szottyan. Bor. Nők. Munka. Attól még megmarad.

Egyetlen nap oroszlánként felér tízezer birkaként leélttel.

H-hol vagyunk, Gabriel?
– Nagy szarban – sziszegtem.
Óóóó. Sz-szóval megint egy átlagos, átlagos nap?

„Mi a bűn egyáltalán?

– A szív mindent kibír. A kibírhatatlant is.

– De León. Hát élsz.
– Sajnos.
– Hogyan? – sziszegte.
– Az Úrnak sem kellettem. Az ördög pedig félt beengedni.

Nyereményjáték:

Játékunk során kedvenc vámpírjainkra vadászunk! Persze csak képletesen, hiszen őket nem kiiktatni szeretnénk, olvasni róluk annál inkább! A feladat: minden állomáson írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába a megadott vámpírunk melyik könyvben szerepel. Mivel ők sorozatokban is szerepelnek, többféle megoldást elfogadunk.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A vámpír: Lestat de Lioncourt 

a Rafflecopter giveaway
Állomások:
03.16 Kelly és Lupi olvas
03.18 Fanni’s Library - idézetek
03.20 Fanni’s Library
03.22 Könyv és más

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése