2022. augusztus 14., vasárnap

Leylah Attar: 53 szerelmes levél {Képek + Nyereményjáték}

Sziasztok!

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Leylah Attar 53 szerelmes levél c. regénye. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják a három évtizedet átölelő,  érzelmekben gazdag, tabudöntögető regényt, melynek középpontjában a tiltott szerelem áll.
Tarts velünk, ismerd meg a történetet és annak szereplőit, és vidd haza a kiadó által felajánlott regény egy példányát!

Adatok:
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789635970407
Oldalszám: 352
Fordító: Boros Csilla Andrea
Eredeti cím: 53 Letters to My Lover
Megjelenési dátum: 2022. 08. 02.
Itt tudod megrendelni

Hosszú évek után új regényt kapunk Leylah Attar írónőtől. Bevallom, én nem tudtam vele úgy kapcsolódni, mint ahogy szerettem volna - lehet, hogy túl nagyok voltak az elvárásaim ennyi idő után -, mindenesetre rengeteg említésre méltó gondolat bújt meg a sorok között, amelyeket meg is mutatok nektek képek formájában. A pillangó motívum az egész regényt átszövi, ezért is választottam ezeket a szépséges képeket háttérként. Remélem, sikerül meghoznom velük a kedveteket az olvasáshoz. :)







Nyereményjáték:

Mivel a történetben is fontos szerep jut a lepkéknek, illetve a lepkemotívumnak, mostani játékunk során övéké lesz a főszerep. Minden állomáson láthattok egy képet, illetve egy összekevert betűhalmazt, nektek pedig nincs más dolgotok, mint helyes sorrendbe rakva azokat, megfejteni milyen lepkét láthattok a mellékelt fotón.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

Az összekevert betűhalmaz és a kép: sögynögy hitmalac kelpe

a Rafflecopter giveaway
Állomások:
08/12 Kelly és Lupi olvas
08/14 Fanni’s Library - extra
08/16 Angelika blogja
08/18 Hagyjatok! Olvasok!
08/20 Dreamworld - Idézetek
08/24 Veronika's Reader Feeder
08/26 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése