2019. augusztus 14., szerda

Unboxing - ReaderClub Co.

Sziasztok!

Ma egy könyves meglepetésdobozokkal foglalkozó friss, magyar céget szeretnék bemutatni nektek, ami nem más, mint a ReaderClub Co. Az első dobozuknak a témája Colleen Hoover köré épült, aminek a tartalmát ebben a bejegyzésben meg is tekinthetitek.


Nagyon örültem, mikor kiderült, hogy együtt dolgozhatok a csapattal, így hát tűkön ülve vártam az első dobozukat. Sokan már tudhatjátok, hogy imádom Colleen Hoover munkásságát, ezért ha lehet, még izgatottabb voltam a megszokottnál. Meglehetősen nagy elvárásaim voltak a doboz kapcsán, de teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel.

Elsőként a gyönyörű köszönő kártyát pillantottam meg, aminek a hátulján a doboz tartalma található  (habár ezt bontogatáskor sosem szoktam elolvasni, jobban szeretek meglepődni mindenen). Ezt követően az első tényleges elem, ami a kezem ügyébe került, egy Maybe Someday gyertya volt. Bevallom, az a kötet nem tartozik a kedvenceim közé, de a gyertya engem teljesen megnyert magának. Igaz, a képen nem látszik, de csodaszép csillámos teteje van, az illatát pedig mézhez tudnám hasonlítani.


A dobozban tovább kutakodva előbukkant egy laminált Colleen Hoover könyvjelző, valamint egy laminált, idézetes grafika, másnéven print. Az utóbbi elem a Velünk véget ér című műhöz kapcsolódik, ami a legnagyobb kedvencem az írónő könyvei közül.


Következőként egy aprólékosan becsomagolt dologra bukkantam, amit kibontani is alig mertem, hiszen nem tudtam, mi lapulhat benne. Épp ezért nagy óvatossággal kinyitottam a több réteg fóliát, amiben egy képkeret volt, benne egy képpel, amit Owen festett a Confess-ben. Itt a CoHo fan lelkem már el volt ájulva, és úgy voltam vele, hogy jöhet bármi, nekem ez lesz a kedvenc elemem az egész dobozban.


Kicsit elhamarkodottan ítéltem Owen képének a "kedvenc elem" díjat, ugyanis tovább bontogatva még számos dolgot találtam: japán teát, két karkötőt, és... egy gyönyörűséges Little Fires könyvszütyőt, amin egy Hopeless idézet látható! Igaz, még nincs sok könyvszütyőm - ezzel együtt 3 darab -, de imádom őket, és természetesen ha megyek valahova, a könyveim kímélése érdekében előszeretettel használok szütyőt. Az már csak hab a tortán, hogy a szépsége mellett még strapabíró is, és egy vastagabb könyv simán belefér.


A doboz teljes tartalma:

  • Karkötők
  • Laminált grafika
  • Laminált könyvjelző
  • Könyvtokide kattintva meg is tudjátok rendelni
  • Falikép
  • Gyertya
  • Virágzó japán tea
  • Köszönő kártya


Úgy érzem, hogy egy végtelenül összeszedett csomagot kaptam, és látható, hogy mennyit dolgoztak vele, illetve utánajártak a könyveknek. Nálam 5 csillagot kap a doboz, és a ReaderClub Co. is. Kommunikatívak, segítőkészek, és nem mellesleg vásárlóközpontú hozzáállásuk van, így én csak ajánlani tudom őket. A soron következő fandom dobozuk már nagyobb csomagnak számít, és az Árnyvadász világhoz kapcsolódik, illetve bevezetik a havi dobozokat is, amelyek már könyvet is tartalmaznak. Az első havi doboz a Sister nevet kapta, és annyit elárulhatok, hogy egy friss megjelenés lesz benne. :)

Colleen Hoover doboz ára: 6990 Ft
Árnyvadász doboz ára: 9990 Ft
Sister doboz ára: 6990 Ft


Rendelni a ReaderClub Co. Instagram oldalán tudtok, de a közeljövőben már webshopjuk is lesz, érdemes résen lenni!


Nektek hogy tetszett a doboz? Melyik a kedvenc elemetek?
Köszönöm, hogy velem tartottatok, találkozunk a következő bejegyzésnél! :)

Fanni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése