2023. június 29., csütörtök

Ana Huang: Twisted Love {Idézetek + Nyereményjáték}

Sziasztok!

A Maxim Könyvkiadónál jelent meg Ana Huang nagysikerű regénye: Twisted Love címmel. A Twisted sorozat első része Ava és Alex szenvedélyes, sötét titkokkal teli románcáról szól, amely az olvasók lelkéig hatol. Kövesd végig a blogturné állomásait, és a játékunk megfejtésével meg is nyerheted a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!

Adatok:
Kiadó: Maxim Kiadó
ISBN: 9789634996088
Oldalszám: 400
Fordító: Bujdosó István
Eredeti cím: Twisted Love
Megjelenési dátum: 2023. 06. 08.
Itt tudod megrendelni

Tegnap már olvashattátok az értékelésemet a könyvről - katt >>ide<< -, ma pedig a kedvenc idézeteimet gyűjtöttem össze, hátha meghozza a kedveteket Ava és Alex történetéhez. :)


Azon nem változtathatok, ami történt velem, és amit mások csináltak, de arra lehet ráhatásom, hogy én mit teszek. A jövőmet magam formálhatom olyanná, amilyenné akarom.

– […] Te azt akarod, hogy a világ azt higgye rólad, hogy nincs szíved, pedig valójában nagyon is van, méghozzá többrétegű: egy aranyszív egy jégszívben. És tudod, hogy mi a közös az összes aranyszívben? Az, hogy szeretetre vágynak.

A legtöbben azt, hiszik, hogy az a legnagyobb áldozat, ha képesek meghalni valamiért. Tévednek. A legnagyobb áldozat, amit meghozhatsz valamiért, az az, hogy élsz érte, hogy hagyod, hogy felemésszen, és teljesen megváltoztasson, olyanannyira, hogy végül már magadra sem ismersz. A halál maga a felejtés. Az élet a valóság. A legdurvább igazság, ami csak létezik.

Az én sötétségemben te vagy a fény. Nélküled el vagyok veszve.

– A szeretetet nem kell kiérdemelni. Azt csak úgy adják.

– Az emberek azt látják, amit látni akarnak.

– Az én sötétségemben te vagy a fény, Napsugár. […] Nélküled el vagyok veszve.

Nyereményjáték:

Mindhárom állomáson egy-egy kérdést találtok, amelyekre a választ megszerezhetitek a regény beleolvasójából! A válaszokat írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A kérdés: Alex melyik cégnél ügyvezető igazgató?

a Rafflecopter giveaway
Állomások:
06.27 - Kelly és Lupi olvas
06.28 - Fanni’s Library
06.29 - Fanni’s Library extra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése