2023. június 24., szombat

Mariana Zapata: Könnyűszerrel {Sportos-romantikus könyvajánló + Nyereményjáték}

Sziasztok!

Nemrég jelent meg Mariana Zapata legújabb romantikus regénye, melyben Bianca Brannen és Zac Travis egymásra találását követhetjük nyomon. Tartsatok bloggereinkkel a blogturnén, és ne feledjetek el játszani se, ugyanis a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a Hands-Down Könnyűszerrel egy példányát!

Adatok:
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789633733905
Oldalszám: 464
Fordító: Takács Ágnes
Eredeti cím: Hands Down
Megjelenési dátum: 2023. 05. 23.
Itt tudod megrendelni


Viszonylag ritkán olvasok sportos-romantikus könyveket, pedig a legtöbb ilyen kötetet kifejezetten élvezem. Úgy gondoltam, motiválhatnám magam (és titeket is) arra, hogy több ilyen jellegű történetet vegyek kézbe, ezért összegyűjtöttem öt könyvet a Könyvmolyképző repertoárjából, amit már olvastam és szerettem. Remélem, a ti kedveteket is meghozom valamelyikhez. :)


1. Mariana Zapata: Szívvel a falnak
- értékelés >>itt<<
Ha Mr. Darcy amerikai focizna…Vanessa Mazur pontosan tudja, hogy helyesen cselekszik. Nem is érzi rosszul magát azért, mert felmondott. Asszisztensi/házvezetőnői/tündérkeresztmamai állását a szövetség legjobb védőjátékosa mellett mindig is átmenetinek szánta. Nagy tervei vannak, melyek között nem szerepelt az extra méretű alsógatyák mosása, legalábbis nem élete végéig.
Így amikor Aiden Graves bekopog az ajtaján, és azt kéri tőle, hogy jöjjön vissza hozzá, teljesen ledöbben.
A „winnipegi nagy fal”-ként ismert pasas két évig a köszönését sem fogadta, a születésnapjáról is megfeledkezett. Most pedig? Valami egészen elképesztő dologra akarja rávenni.
Mit válaszolhat az ember lánya annak a férfinak, aki megszokta, hogy mindig megszerzi, amit akar?
Hol a határ az ellenszenv és a szerelem között?
Tantrikusan izgalmas, hosszan bontakozó románc.
Éld át a tüzét!

2. Elizabeth O'Roark: Olivia ébredése - értékelés >>itt<<
A farm bajban van.
Az apja adósságokat hagyott hátra.
A főiskolai terepfutó csapata nem teljesít jól.
Will Langstromnak már eleve túl sok a kötelezettsége, a legkevésbé sem hiányzik neki Olivia Finnegan, a frissen igazolt, gyönyörű, de problémás diák.
Nagy száj.
Komoly jobbhorog.
És egy titok, ami tönkreteheti.
Olivia önmaga legádázabb ellensége, múltja elől képtelen menekülni, és az utolsó, akitől segítséget kérne, az a nagyképű futóedzője, aki a jelek szerint semmivel sem elégedett.
Will azonban nem hagyja, hogy a lány ellökje magától, és eltökélten meg akarja menteni, miközben minden erejével próbál ellenállni a vonzalomnak, ami mindkettőjük életét tönkreteheti.
Magával ragadó szerelmi történet az egyetemi sport világából.
Kapcsolódj ki vele!

3. Kennedy Ryan: Távoli dobás
- értékelés >>itt<<
EGY TILTOTT SZERELEM AZ NBA ROBBANÉKONY VILÁGÁBÓL…
Azt hiszed, tudod, milyen egy kosaras barátnőjének lenni?
Nem tudod.
A tündérmesém a feje tetejére állt.
És boldogtalanul éltek… Megcsókoltam a herceget, és átveréssé változott.
Bolond voltam, a szerelme pedig – a bolondok aranya.
Most van egy új játékos a játszmában, August West.
Az NBA egyik legfényesebb csillaga.
Ellenállhatatlan. Tiltott
Engem akar. Én pedig őt.
De a múltam és a hercegem, aki átvert, nem ereszt.

4. Elle Kennedy: A hajsza
Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?
Más magyarázatot nem látok rá, miért vagyok úgy oda Colin Fitzgeraldért. Általában nem vonzanak a kivarrt, videojáték-őrült kocka izomagyak, akik lököttnek és felszínesnek tartanak. És az előítéletei mellett az is ellene szól, hogy a bátyám haverja.
És hogy a barátja belém van zúgva.
Ja, és említettem már, hogy lakótársak vagyunk?
Nem, mintha számítana. Fitzy egyértelművé tette, hogy nem érdeklem, holott úgy szikrázik köztünk a levegő, hogy félő, leég tőle a házunk. Én sosem voltam az a fajta lány, aki fut egy pasi után, és nem most fogom elkezdeni. Épp elég gondot okoz nekem az új suli, a seggfej tanárom és a bizonytalan jövőm. Ha a szexi lakótársamnak végre megjön az esze, és rájön, mit szalaszt el…
…tudja, hol talál.
Az őrjítően jó Off Campus sorozat spin-off kötete.
Önfeledt órákat akarsz és egy ragyogó olvasmányt? Megtaláltad.
Szerezd meg magadnak!

5. P. Dangelico: A romboló
- értékelés >>itt<<
Hogyan ​állj ki magadért?
Camilla DeSantis élete romokban hever. Hogy is lehetne másként nevezni azt az állapotot, amikor egyszerre veszted el a férjed, az állásod és minden vagyonodat? Nehéz időkben nagy a döntéskényszer, így mikor a megváltás egy kiállhatatlan alak képében jön – aki nem mellesleg az egekig magasztalt New York Titans kezdő hátvédje –, nincs választása. Elfogadja az ajánlatot, hogy bentlakásos nevelőnőként és tanárként egyengesse Calvin 8 éves unokaöccsének útját. Már csak annyit kell kitalálnia, hogyan fogja vissza magát minden egyes alkalommal, mikor lilára akarná pofozni a férfit, ami gyakran megesik.
Calvin Shaw-t egy fikarcnyit sem érdeklik a nők. Pillanat, pillanat, hadd fogalmazzam meg másképp: imádja a nőket, viszont jelenleg minden vágya az, hogy hagyják békén. Főleg, miután kiderült, hogy a felesége – mára már exfelesége – attól a pasastól terhes, akivel anno megcsalta. A probléma már csak annyi, hogy épp most fogadott a házába egy nőt. És fogalma sincs, melyik a nagyobb probléma: hogy megígérte, viselkedni fog, vagy az, hogy vonzódik hozzá.
Könnyed és romantikus. Sorsfordító és szexi.
Adott két megtört ember, két sors és egy lehetőség.
Az utóbbi évek legtartalmasabb romantikus története.
Éld át!

Nyereményjáték:

Keressük Mariana Zapata karaktereinek a helyes nevét! Az írónő karakterei összezavarodtak és rosszul írták le a nevüket a játékunkban. Minden állomáson találtok egy félregépelt nevet, és a ti feladatotok, hogy kitaláljátok, mi az adott szereplő rendes neve.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A félregépelt név: Yurb Lisamro Tansos

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése