2021. december 12., vasárnap

Brigid Kemmerer: Harcos, megtört szív {Fanartok + Nyereményjáték}

Sziasztok!

Bár Brigid Kemmerer magával ragadó fantasy sorozatának első kötete, a Sötét, magányos átok csak idén tavasszal jelent meg, a Könyvmolyképző már el is hozta nekünk a következő részt. A sorozat alaphelyzetét a Szépség és a Szörnyeteg ihlette, de a Harcos, megtört szívben már nem a jól ismert történet átiratát olvashatjuk, hanem Kemmerer fantasy világának hatalmi harcai kerülnek előtérbe. Kövesd a turnénkat, hogy megtudd, mit gondolunk a folytatásról!

Adatok:
Kiadó: Könyvmolyképző
ISBN: 9789635618385
Oldalszám: 496
Fordító: Molnár Edit
Eredeti cím: A Heart so Fierce and Broken
Megjelenési dátum: 2021. 12. 10.
Itt tudod megrendelni

Nagy sikert aratott a magyar olvasók körében is a Sötét, magányos átok, ami év elején jelent meg a kiadónál. Úgy gondoltam, a második rész elolvasása előtt éppen itt az ideje annak, hogy felelevenítsük a szereplőket, úgyhogy ebben a bejegyzésben egy csomó csodás képpel találkozhattok, amik ehhez a sorozathoz készültek - természetesen forrásmegjelöléssel.

Rhen, Harper és Grey - Gabrielle Ragusi munkája

Harper - The Beautiful Darkness Art munkája


Rhen és Harper - Alice Duke munkája


Lilith - Margherita Abitino munkája

Grey, Harper és Rhen - Margherita Abitino munkája

Rhen és Harper - Val munkája

Harper és Lia Mara - Beth Gilbert munkája
Nyereményjáték:


Mivel a sorozatot a Szépség és a Szörnyeteg ihlette, játékunkban olyan filmek kerülnek a főszerepbe, amelyek szintén ezt a mesét dolgozzák fel. A ti dolgotok annyi, hogy kitaláljátok, melyik konkrét adaptációra gondoltunk, és válaszoljatok a hozzá kapcsolódó kérdésre. A megoldás megtalálásában segítségetekre lehet a Harcos, megtört szív turnéja is.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A kérdés: Ki játszotta Belle-t a 2014-es feldolgozásban?
12.08. Csak olvass!
12.10. Sorok között
12.12. Fanni’s Library extra
12.14. Readinspo
12.16. Utószó
12.18. Hagyjatok! Olvasok! extra
12.20. Hagyjatok! Olvasok!
12.22. Fanni’s Library

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése