2021. december 11., szombat

Advent a Blogturné Klubbal - 2021.

Sziasztok!

„Van a csoda... Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek... Ez a karácsony csodája.”

Mi, a Blogturné Klub tagjai hiszünk ebben a csodában, és abban is, ha felidézzük a régmúlt idők karácsonyait, rájövünk, hogy a kis apróságok adják a legbensőségesebb boldogságot. Hisz nem az ajándék mérete a fontos, hanem az, akitől kapjuk.

A karácsony a szeretet ünnepe. A legtisztább emberi érzelemé.

Nem kell hozzá pénz, elég egy érintés, hang, mosoly, vagy néhány egyszerű, kedves szó. A szavaknak pedig ereje van! Ezért most egy rendhagyó, karácsonyváró turnézásra invitálunk Benneteket!


Korábbi turnéink során megtapasztalhattátok: a csoda bizony létezik. Életre keltek a könyvek, megelevenedtek szereplőik, hangot kaptak szerzőik, az elképzelhetetlennek vélt találkozások és kívánságok pedig beteljesedtek! Láthattátok, kedvenceitek miként várják és töltik az ünnepeket, s milyen üzeneteket küldenek egymásnak. Idén viszont úgy gondoltuk, hogy egy best of válogatással lepünk meg benneteket: visszahozzuk a számotokra legkedvesebb tartalmakat.

December elsejétől egészen szentestéig minden nap valami új meglepetéssel kényeztetünk benneteket. Lesznek könyvajánlóink, zenelistáink, ínycsiklandó receptjeink, de újra elkalandozunk kedvenc karaktereink világába is, ahonnan meg sem állunk az őket életre keltő szerzők kedves üzeneteiig, amik érkezhetnek írott- vagy akár képi formában is. S ha mindez nem lenne még elegendő, akkor megsúgjuk: egy igazán exkluzív meglepetés is lapul a puttonyunkban. Ráadásul instagram oldalunkra is érdemes lesz felnézni. 


Apropó puttony! Ha egy kicsit közelebb merészkedtek, és vettek bele egy gyors pillantást, láthatjátok, mennyi kincs lapul még benne: sok-sok könyv, ami csak és kizárólag arra vár, hogy szebbé tegye a karácsonyotokat. 

Tárd hát ki szívedet, kedves olvasó, és engedd, hogy a boldogság melege átjárjon.
Kedves Olvasóim!
Mint láthatjátok a bevezetőből, a Blogturné Klub tagjaival azon mesterkedünk már egy ideje, hogy szebbé és különlegesebbé tegyük a karácsonyi időszakot. A mai bejegyzésem rendhagyó olyan szempontból, hogy nem könyvértékeléssel készültem. Két nagyon kedves és aranyos írónő karácsonyi köszöntését szeretném eljuttatni hozzátok, akiknek a könyvei a Maxim és a Könyvmolyképző kiadóknál jelentek meg. :)
Először is érkezzen J. Kenner videója, akinek a legfrissebb könyve (Édes kis hazugság) idén nyáron jelent meg. >>Itt<< tudjátok beszerezni a kötetet.Őt követően pedig P. Dangelico képeslapját tekinthetitek meg. P. Dangelico az egyik kedvenc romantikus írónőm, oda és vissza vagyok a mai napig a Romboló című történetéért, ami egy sportrománc. Ha még agyaltok azon, hogy mit kérjetek a Jézuskától, akkor ezt a könyvet ne felejtsétek el felírni a kívánságlistátokra! ;) Az említett könyvről a véleményem >>itt<< található, megrendelni pedig >>itt<< tudjátok.


Nyereményjáték:

Ünnepi turnénkhoz hasonlóan mostani játékunk is rendhagyó formát ölt. Minden állomáson találsz egy kérdést, ami az adott poszthoz kapcsolódóan irányulhat az adott könyvre, szerzőre, szereplőre, de olyan is előfordulhat, hogy a te véleményedre, élményeidre, kedvenceidre leszünk kíváncsiak.
A turné végén, a Blogturné Klub bloggereinek felajánlásából hét ajándékcsomag kerül kisorsolásra azok között, akik minden állomást teljesítenek (vagy legalább megpróbálják). A csomagok tartalma minden esetben meglepetés lesz, de a könnyebb választás miatt mindegyiket ellátjuk egy fantázianévvel.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A kérdésem: Melyik csapat kezdő hátvédje Calvin Shawn?

a Rafflecopter giveaway

Állomások:

12/01 Könyvvilág

12/02 Utószó

12/03 Dreamworld

12/04 Readinspo

12/05 Könyvvilág

12/06 Olvasónapló

12/07 Readinspo

12/08 Booktastic Boglinc

12/09 Veronika's Reader Feeder

12/10 Csak olvass!

12/11 Fanni’s Library

12/12 Csak olvass!

12/13 Betonka szerint a világ...

12/14 Könyv és más

12/15 Veronika's Reader Feeder

12/16 Booktastic Boglinc

12/17 Hagyjatok! Olvasok!

12/18 Kelly & Lupi olvas

12/19 Utószó

12/20 Szaffi polca

12/21 FüggőVég

12/22 Spirit Bliss Sárga könyves út

12/23 Dreamworld

12/24 Közös

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése